Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan

Personlig service

Välkommen till butiken och webbshoppen med den personliga servicen!

Oavsett om du kommer till oss i butiken på Djursholms Torg, eller vill handla i vår webbshop, så vill vi att du ska känna dig väl omhändertagen! Så tveka inte att ring oss när du ska handla på webben så kan vi guida dig i storlek, modell och kvalitet! 08 – 755 45 00

Till vår butik kommer många, även långväga ifrån, för att få hjälp med att hitta de plagg som passar just dem! Det kan handla om en klänning till ett speciellt tillfälle, svårigheten att hitta byxor eller införskaffa en helt ny garderob! Oavsett! Vi ser varje kund och dess individuella behov!

Hos oss får du alltid personlig service efter vad som passar dig! Efter ett kort samtal med kunden kan vi oftast skapa oss en bra övergripande bild av stil, smak och behov och kan därefter plocka fram flera olika förslag att pröva! Ofta upptäcker kunderna till sin förvåning hur mycket bra vi kan plocka fram som passar i stil och passform! Många gånger tycker kunderna att det nästan blir svårt att välja bland allt bra vi har hittat! Självklart finns vi här som kunniga och ärliga smakråd! För oss är långsiktigt nöjda kunder långt mycket viktigare än att sälja för dagen!

Byxor!

Vi har god kunskap om olika modeller och kvaliteter som finns på marknaden och ser alltid till att ha ett brett sortiment som tillmötesgår vår olika kunder! Vi vet att det kan vara svårt att hitta byxor som sitter bra och att det finns många olika kroppar som kräver olika modeller! Men det löser vi här!

Självklart hjälper vi till att justera eventuella ändringar och erbjuder skräddarservice mot en kostnad!
Det går också bra att boka en tid med oss i butiken för att komma hit i lugn och ro innan eller efter stängning, eller under helgen!

VÄLKOMMEN!

© 1971-2018 Marga Ståhl Klassiska Kläder AB Org nr 556149-9772. All Rights Reserved.

Standardvy | Byt till Mobil vy